Bette B’s ønsker til jul

I år har jeg bestemt mig for at være i god tid mht. julegave ønsker til bette B.
Som min familie og svigerfamilie ved – og desværre er ofrene for – er jeg altid sent ude med ønskesedler – både til bette B og mig selv. I år er det dog nemt!

Bette B. har 2 værelser, da vi bor i et alt for stort, men utrolig dejligt, hus. Hun har derfor fået et soveværelse og et lege-værelse – og nu skal de begge laves om til “stor-pige-værelse”. Derfor er der nok ønsker at komme efter i år.

Billederne overfor er ønsker til hendes soveværelse. Ønskerne til hendes lege-værelse får I lige en anden dag.

Som I kan se skal soveværelset indrettes i meget stille og rolige farver. Jeg er blevet meget glad for Ferm LIVING, som også præger ønskesedlen utrolig meget. Faktisk er det næsten kun ting fra Ferm Living på denne. Ups. Jeg synes simpelthen bare det er så yndigt!! Derudover har jeg også hovedkulds forelsket mig i den søde struds fra Moulin Roty. Gud, hvor er den bare fin – og passer perfekt til bette B.

Der skal ikke være alt for meget gejl og habengut på B’s soveværelse… Det kommer der helt sikkert masser af på legeværelset, det lover jeg!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>