Back in bloggin’

Nåh… Så har jeg holdt endnu en lille pause fra bloggen. Ene og alene af tvang… Eller som sådan ikke tvang, valgfri tvang måske.

Kan I se det? Er det ikke smukt? Bloggen har fået en ansigtsløftning – og er blevet smart i en fart – hvis jeg ellers selv skal sige det. Min dejlige mand har været i gang og har givet bloggen en lille overhaling. Det trængte den fakker-talt også til. Nu er den blevet smart, nem og overskuelig – og faktisk også lidt smuk. Hvis jeg altså selv skal sige det – og hvem skulle ellers.

Ud over at bloggen har fået sig en lille ansigtsløftning, så er den også blevet flyttet væk fra Bloggers delight. Mulighederne var desværre for begrænset der ift. design, så væk fløj den.

Jeg er også blevet en del af et netværk.. Ja ja, kom ikke her, hop op og faldt ned. Der sker ting og sager i Vejgaard. Netværket hedder Bloggermoms, men det skal jeg nok fortælle aaaaalt om i et anet indlæg – ellers kan I også læse lidt om det under menuen. Jeg håber I vil tage godt imod det. Jeg er ihvertfald allerede vild med det. Den har et par baby sygdommen, som skal rettes til i løbet af de næste par dage, men nu kan jeg i det mindste få lov at skrive igen – og det er jeg meget glad for. Man bliver da halv afhængig af det skidt.

Velkommen tilbage på bloggen – den nye og spændende version.

Pssst. Hvis I er på instagram, så hop lige ind under min profil @madebygregersen_dk og deltag i min give away i samarbejde med aller yndlings butikken, Lykke by Lykke. I kan vinde make up for 650,-  og et gavekort på 400,- til en valgfri børneshop.

IMG_2231

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>