Babypynt.dk

babypynt.dk
Hmm… Hvis det ikke rigtig er feset ind hos de fleste endnu, så burde dette indlæg i hvert fald gøre det. Jeg er glad for lyserød til mine piger.. Lyserød, pink, lilla, blonder, flæser – alt der er tøset i alle kategorier.

Så da jeg faldt over babypynt.dk havde jeg svært ved at styre min entusiasme for de smukke hårbånd hun kunne byde på. Jeg er en simpelthen en sucker for den slags pynteting – og allerede nu smitter det af på Bella.. Hvad skal det dog ikke ende med :-)
Stakkels farmand!!

Nå, men hvor om alting er, så fik jeg bestilt en masse fine bånd i forskellige farver til lillesøster Fine, men det er ikke det eneste babypynt.dk kan byde på. Kjoler, bodyer, sko, strømper og barnevogne er bare en del af deres udbud – så det er bare at komme i gang!

I kan følge med i alle de skønne ting, som babypynt.dk byder på lige her på Facebook – og for det ikke skal være løgn, så kører der lige nu en konkurrence på deres facebook side, hvor I kan vinde en Roxy Fashion Paris kombivogn. Såååå… Sæt i gang!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>