Babyautograf.dk

I går havde Bella, Fine og jeg tøsedag og det var frygtelig dejligt. Bella og jeg havde tit sådanne tøse-ture før Fine kom til verden – så det er ekstra dejligt at det stadig kan lade sig gøre uden for “maje møjen” og besvær.

Dagen blev tilbragt i Hune, hvor vi besøgte yndlingsbutikkerne Lykke by Lykke og Sally & Sørøveren – og yndlings menneskerne, som ejer butikkerne. Det er da forresten nemt at tage på shoppe-tur, når man har verdens dejligste barnepiger lige ved hånden.
Her brugte vi dagen på ægte tøse-maner, for der blev både shoppet, leget og hygget i stor stil.

foto
Sally & Sørøveren havde arrangeret event med babyautograf.dk. Jeg havde ikke hørt om det før, men sikke en fantastisk ide! Sara Scheel bag babyautograf.dk laver de fineste hånd og fodaftryk i keramik. Du kan se de forskellige ting, hun kreerer på hendes hjemmeside lige her. Det er den perfekte ide til en pynte-syg moar, som mig selv eller evt. til at hold bedsteforældre, som også synes at børnebørnene bliver alt for store alt for hurtigt.

Babyautograf.dkDa Bella var baby fik vi aldrig lavet hånd og fodaftryk af hendes lille yndige fod – og det har jeg simpelthen sådan fortrudt.
Så jeg er glad for at jeg fik tilraget mig en tid, da Sara kom til Hune, fordi tiderne forsvandt som dug for solen. Som altid, når Sally & Sørøveren holder arrangementer, skal man være ude i god tid, for der er rift om pladserne.

Jeg valgte at få lavet begge pigers fusser og hænder i det Sara kalder “ud”-tryk og så i pink glasur. Jeg er jo så glad for lyserød – surprise surprise 😉
Jeg er sikker på, at det bliver så fint, når det er færdigt. Jeg glæder mig som et lille barn til at få det op i stuen, hvor jeg beundrer det hver dag og tænke tilbage på deres små fusser og hvordan de blev kildet, nusset og mysset.

foto 3  foto 5babyautograf.dk
Begge piger tog det i stiv arm, selvom der skulle presses lidt til de små fingre og tæer for at få det helt rigtige aftryk. Dog gik det lynende stærkt – og som Bella sagde “det gjorde da slet ikke ondt, hvorfor græder lillesøster?”. Fine begyndte nemlig at græde, dog mest fordi hun blev vækket af sin skønhedssøvn, tror jeg. Dog ikke mere end søde Ditte, som ejer Sally & Sørøveren, lige kunne klare, mens hun samtidig betjente og small-talkede med kunderne. Man lærer vist et trick eller to, når man har 4 børn 😉

babyautograf
Sådan har skulle aftrykkene gerne ende med at se ud, når jeg kan afhente dem i Sally & Sørøveren den 28. Oktober, hvor Sara og babyautograf.dk igen besøger Hune.
Skynd dig at tage kontakt til Sally & Sørøveren, hvis du vil have en tid – det må da være årets julegave ide, ikk’?

Følg Lykke by Lykke på facebook og instagram lykkebylykke.

Følg Sally & Sørøveren på facebook og instagram llydk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>