Baby, i’m back!!

Arhhhh…. Endelig tilbage på bloggen efter en dejligt lang juleferie.

Sikke dog en omgang, sådan en December kan være. Hvorfor går den måned så vanvittigt hurtig? Nå, men hvorom alting er… Så var den SKØN og vi nåede det hele (men det gør man jo altid!) Det endte da ihvertfald med at alle fik gaver, alle fik mad og alle fik hygget… Og så var det 2015.

Desværre havde Bella feber on and off hele juleferien og en hoste, der fik hende til at lyde som en fuldvoksen mand, der har røget 40 smøger om dagen. Det var så syyyynd, men hun er sgu god til at være syg (kan man være det?) Hun lod sig ihvertfald ikke slå ud og var både med til 2 * juleaften, 1 julefrokost hos bedstefar, 1 omgang risgrøds-hygge hos faster og alletiders nytårsfest og 1. Januar tradition med HPF.

Det har sgu været skønt – og det har været dejligt at være 4 i familien denne jul! Der er sgu en ro i at vide, at man er dem man skal være i ens lille familie og nu går det bare ud på at være lykkelige sammen. Pretty nice :-)

Nå, men om ikke andet… Så er jeg tilbage… Og GODT NYTÅR!!

IMG_0768.JPG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>