AW15 indkøb : Bella

Efteråret 2015

Efterhånden er det altså begyndt at blive koldere udenfor… Selvom solen rigtig har været fremme i dag, så fornemmer man stadig at vinden er kold. Derfor er jeg begyndt at tænkte over, hvad der skal gøres klar i Bellas garderobe.

Heldigvis kan hun sagtens bruge sin Ver de Terre flyverdragt fra sidste år, så det er en god og dejlig besparelse, men sko, huer og jakke skal vi ud og investere i.

Heldigvis er Bella lige så glad for rosa som jeg, så vi forelskede os ret hurtigt i de samme ting :-)

Marmar jakken virker rigtig god og let, selvom den har alle de “rigtige” features – og et meget fint design.

Angulus skoen er et favorit herhjemme. Hun har haft dem alle de vintre, hun kunne gå og de har altid været perfekte til min store pige. Derfor er det altid dem, vi tyer til, når vi skal vælge vinter – og sommer sko. Denne model er da bare for yndig – og går rigtig godt i spænd med “prinsesse” gearet, vi kører i herhjemme :-)

Kronen fra eouf var faktisk en gave til Bella, men jeg måtte bare vise hende den – så nu glæder hun sig lige så meget til at den kommer hjem fra littlecolumbine, som jeg gør.

Huen fra Huttelihut er også en sikker vinder herhjemme. De er kvalitet og det dur bare – både til det lidt køligere efterår og den virkelig kolde vinter.

Kjolen fra MarMar er en favorit herhjemme. Bella er vild med den bløde kvalitet og det flotte design. Den er en vinder hver sæson – og jeg tror ikke vi kommer igennem vinteren uden denne skønhed!

// Mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>