Angulus hitter

Angulus

Angulus hitter ihvertfald stort her på matriklen og har faktisk gjort det, lige siden vi fik bette B. Hendes første sko var fra Angulus og næsten alle par sko, som hun har ejet siden har været fra Angulus. Skoene på billedet er bette B’s seneste sandaler, overgangsstøvler og vinterstøvler. Hun har selv fået lov at vælge farve i år.

Jeg fik bette B, da jeg var 23 og egentlig kun havde styr på, hvad der var sagen indenfor dame-sko. Det første års tid gik jo kun med futter, så skulle hun i dagpleje hos verdens bedste dagplejemor, Milla, skulle der ordentligt fodtøj til.. Valget faldt helt naturligt på Angulus, men jeg har da også haft flere par fra H&M, Bundgaard og Ecco. Det var dog altid Angulus støvlen, der blev fundet frem.. Så derfor har det været Angulus altid derefter!

Jeg er i den grad fan af deres Tex-støvler! Det bløde uldfoer og 100% vandtætte tex-membranen giver den bedste beskyttelse til bette B’s små fusser. DP-mor Milla har også altid kun haft rosende ord til overs for vores sko valg, da B. aldrig har haft kolde fødder.

Som I kan se, er skoene allerede godt brugt. Selvom Angulus sko er godt betalt bruger B dem i børnehaven.. Jeg er fristet til at skrive, selvfølgelig gør hun det. Når vi køber så gode og dyre sko er det fordi de skal bruges. Ikke stå til pynt!

Men Angulus får altid de bedste anbefalinger herfra – og så er der nok heller ikke et tilfælde, at Angulus for 3. år i træk er blevet kåret af “Børn i byen” til det bedste skotøjsmærke i Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>