10 random facts om yours truly

Jeg synes altid det er så sjovt, at læse underlige facts om andre bloggere. Om end det er de underligste og mest ligegyldige ting, så er det også sjovt og ski’ hyggeligt at læse lidt om andres finurligheder.

Derfor vil jeg også prøve om jeg kan komme på 10 ligegyldige facts om mig selv – som I hellere end gerne må glemme bagefter, hvis bare I lover at hygge jer, mens I læser dem.

1. Jeg har aldrig brækket en eneste knogle på min krop (7-9-13!!)

2. Jeg er rimelig overtroisk.. Jeg smider rundt med 7-9-13’erne, saltbøsser og flyver gerne ud på cykelstien for at undgå at gå under en stige.

3. Da jeg var indlagt på Aalborg Sygehus i 2014 pga. min blindtarm, var det første gang nogensinde at jeg har været indlagt på et hospital uden af få et barn med hjem.

4. Jeg har altid gerne ville have mit første barn inden jeg blev 25 år – og 2 stk. inden jeg blev 30! Og sådan blev det :-)

5. Jeg vil gerne giftes udenfor…

6. Jeg har svært ved at se, at ting er dyre, hvis det er noget jeg virkelig gerne vil have!!

7. Jeg drømmer om at bo ét bestemt sted… Det skønneste hjem i DK, om man vil, men dog først når jeg bliver ældre – og millionær.

8. Jeg er faktisk reelt chokeret over hvor forskellige Fine og Bella er, når de kommer akkurat det samme sted fra. Heldigvis er jeg lige vild med dem begge..

9. Jeg H-A-D-E-R at stå tidligt op! Alt før kl. 7 er NAT her i Vejgaard! Gid nogen ville informere Fine om det fact.

10. Jeg har ingen tatoveringer, men vil super gerne have en, men får det nok alligevel aldrig.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>