10 gode grunde til at få barn nummer 2

Okay. Okay. Okay.

Jeg fornemmer at jeg ikke har solgt det der “lillesøster” ret godt her på bloggen på det sidste. Til mit forsvar har det altså været crazy hårdt…

Men hvad jeg jo ikke har blogget om, er de fantastiske øjeblikke, hvor jeg ved at det mest rigtige i hele min verden var at få Fine og gøre Bella til storesøster. Derfor har jeg bestemt mig for at lave en lille liste over 10 gode grunde til at få barn nummer 2.

1. Babytøjshopping. Der er vitterligt ikke noget sødere end at købe tøj i størrelse mini – og de gro alt for hurtigt ud af det, så det er fedt at få lov endnu engang.

2. MOR bestemmer IGEN. I dag fik jeg følgende besked fra Bella “Mor, du bestemmer ikke hvorfor noget legetøj, jeg skal have med i børnehaven.” Forestil jer : mig, åben mund og polypper, kigge på mit yngste guld og takke Gud for at jeg stadig har 4 år til at bestemme over hende. Derefter.. Ja, så ved jeg skisme ikke. Så må det gå ud over Michael..

3. Når det er allermest hårdt og man er oppe for 120. gang om natten, så ved man at det nok skal blive bedre på et tidspunkt. Det gjorde det jo sidste gang…

4. (og nu bliver det virkelig meget tøse-fnidder) Hvis man er en af de heldige, så har man endnu 9 velsignede måneder uden menstruation. At man skal døje med skidtet efter fødslen – det hører ikke til på denne liste.

5. Dobbelt op på kærlighed. Man bliver bekræftet i, at der er ubegrænset plads i ens hjerte. Ligesom man troede at der ikke var mere kærlighed at give af, kommer der endnu et lille menneske ind og snupper en del af det – og man elsker hende akkurat lige så højt som hendes storesøster.

6. Fremtiden. Det varmer mig helt inde i mit lille hjerte, at tænke på at Bella og Fine har hinanden, når engang Michael og jeg ikke er her mere – og så selvom det først er om maaange maaange år.

7. Der er sgu noget over en mand, der er far til to smukke piger. Det er som om kærligheden til manden vokser i takt med at børneflokken vokser. Win win!!

8. Barsel. Nok er det det hårdeste job, men heldigvis også med den bedste løn…

9. Alt kommer i brug igen. Alle de ting du har betalt i dyre domme for kan endelig bruges igen. Barnevogn, puslebord, tremmeseng, autostol, osv. Så føles det ikke så dyrt, når det kan genbruges.

10. Endnu et barn til at styrke mig i troen på, at jeg er verdens klogeste kvinde. Det er alment kendt at mor ved alt og det er bestemt også den logik vi følger her i hjemmet.

På falderebet kan jeg lige fortælle jer, at en million kinesere har bedt om lov til at få barn nummer 2. Så der må altså være noget om snakken.. Læs artiklen her.

IMG_7916

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>