10 fine maver du burde følge på Instagram

Jeg er ikke selv gravid. Ikke engang i nærheden af… Gudfader… Mit yngste barn er endelig begyndt at sove!! Og det skal fejres!! Og hvilken bedre måde, at gøre det på end at følge en masse dejlige damer på instagram, der snart får berøvet deres nattesøvn.

Eeeeej, spøg til side… Jeg elsker altså alt der har med børn at gøre – og dermed også smukke gravide maver! Derfor har jeg sammensat en liste af dejlige kvinder med dejlige flotte maver, som jeg nyder at følge på IG.

@mathildegoethler

FullSizeRender5

Den danske model, Mathilde Gøhler, har i mange år bevæget sig rundt på instagram med flotte bikini billeder og fantastiske rejser – bikinierne og rejserne er der stadig. Dog følges de lige nu med en lille bule, der afslører at modellen venter sit første barn med X-factor dommeren, Remee Jackmann.

 

@fromthebloch

FullSizeRender2

Instagrams konkurrence dronning venter lige nu sit 3. barn. I forvejen har hun Nicholine og Filip med sin mand. Hun har et skarpt øje for indretning og vi er spændte på at se, hvordan hun finder på at indrette den kommende lillebrors værelse. Med en nyopstartet blog får vi helt sikkert lov at følge graviditeten på nært hold.

 

@kimkardashian

FullSizeRender4

Om man vil det eller ej – så er Kim Kardashian og Kanye West et “power couple” i USA og lige nu venter de deres andet barn sammen, en søn. De lever det vilde liv – om det er for børn eller ej, det stiller vi os ikke dommer overfor, men der er ihvertfald gang i den! Sammen har parret datteren, North West (ja, det hedder hun) – en datter, der er født ind i et luksusliv. Det samme vil helt sikkert ske for lillebror.

 

@amberfillerup

FullSizeRender6

For nyligt blev jeg intoduceret for Amber Fillerup Clarks instagram profil. Hun er blogger og bor til daglig i New York med sin mand og deres lille søn. Ud over at være fænomenal til at flette, har sporter hun lige nu den yndigste lille bule på maven, der indeholder parrets andet barn. De får det til at ligne en leg, når de jetsetter rundt i verden og dokumentere deres liv i fantastiske farver.

 

@kristincavallari

FullSizeRender7

Den tidligere “Laguna Beach” og “the Hills” stjerne venter lige nu sit 3. barn med den amerikanske fodboldspiller Jay Cutler.
Hvis du elsker at følge med i den amerikanske drøm, skal du helt sikkert følge hende. Hun lever nemlig livet som en ægte “soccermom” – kombineret med livet som en rig og berømt tidligere realitstjerne og nu sko-designer.

 

@andrearudolph

FullSizeRender10

Andrea Elisabeth Rudolph er det smukke hovede bag Rudolph Care – en 100% økologisk hudplejeserie. Sammen med sin håndspiller, Claus Møller Jensen, venter hun sit andet barn. Hun stiller altid op med et naturligt og frisk udseende og en positiv indstilling til tilværelse – så hun vil være et frisk pust på dit IG.

 

@leah_jenner

FullSizeRender3

Kim Kardashian er ikke den eneste i Kardashian-klanen, der er i lykkelige omstændigheder. Leah Jenner – som er gidt med Kims halvbror, Brandon Jenner, er i lykkelige omstændigheder. Hun er super fin gravid med den lille bule på maven, mens hun lever sin musiker-drøm med sin mand i California.

 

@m_lykke

FullSizeRender8

Ikke mange ting er overladt til tilfældighederne hos gravide Maria Lykke. Hun venter en lillesøster til sin yndige datter, Victoria, til August. Hun er typen der har nybagte boller klar i weekenden, står tidligt op for at træne, så hun kan spise kage om aftenen og hun flasher gerne sin fantastisk stil for mode – både til mor og barn.

 

@claudiamie

FullSizeRender1

Claudia From venter til oktober en lille datter med sin mand, som de har valgt at kalde Ellie. Sygeplejersken fra Østerbro tager de smukkeste billede af sin kærligheds bule. Hos Claudia bliver det inkarneret storby-liv kombineret med familielivet.

 

@gabriellajosse

FullSizeRender

Den svenske modeblogger er en af nordens største – og for tiden er det ikke kun mode for kvinder, hun koncentrere sig om. Hun venter nemlig sit første barn med sin mand, som hun blev gift med, som bare 18-årig. Hendes lille kærlighedsbule er misundelsesværdig og vi glæder os til at se nordens bedst klædte baby.

Indlægget kan også læses på babyview.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>